volwassenen

DANSSTIJLEN VOOR JONGEREN EN VOLWASSENEN 

Modern -Jazz Dance  voor jongeren en volwassenen, denk hierbij aan een les waarin lekker en vooral energiek bewegen centraal staat. Bij Modern-Jazz Dance  maak je kennis met verschillende dansstijlen zoals o.a. Jazz, Moderne Dans en Show. Tijdens deze swingende lessen wordt gewerkt aan lichaamshouding, coördinatie, souplesse en gevoel voor muzikaliteit en ritme. Het belangrijkste van deze les is dat je lekker beweegt en geniet van wat je doet. Volwassenen & Jongeren 16+  jaar kunnen deze lessen volgen, wij passen de lessen aan op jouw niveau.

 

Bezoek onze Facebook Pagina voor meer foto’s en filmpjes!

Proeflesles doen? Dat kan altijd! – Online proeflesformulier (vrijblijvend) 

Regulier Online formulier- Online inschrijfformulier reguliere les (bindend)

Naast de Modern-Jazz Dance  wordt er NEO Ballet Training aangeboden. Deze dans training is geschikt voor jong en oud, getraind en ongetraind, je hebt er geen ballet-achtergrond voor nodig. Optionele variaties op de oefeningen worden gegeven tijdens de les, waardoor het past bij de capaciteit van elke leerling. Naast het werken aan een fit lichaam, leer je een andere manier van bewegen: eleganter, vloeiender en met een betere houding als resultaat. Een ballet-barre Training is geïnspireerd op de bewegingen van Ballet. Tijdens de Training worden snelle en vloeiende bewegingen afgewisseld met krachttraining  – waarbij je je lichaam stil houdt en specifieke spiergroepen aanspant. Zo creëer je een sterk, fit, elegant en flexibel lichaam!

Kijk Online Filmpje NEO Balelt Training:

Proeflesles doen? Dat kan altijd! Online proeflesformulier (vrijblijvend) 

Regulier Online formulierOnline inschrijfformulier reguliere les (bindend)

Voor moeders en vaders met jonge (2-4 jaar) kinderen is er zelfs op woensdag ochtend tegelijkertijd een Peuter dansles in de 2e de studio! In studio 1 zijn er dan volwassenenlessen en in Studio 2 kinderlessen. De kinderen zullen 45 min dansles krijgen van een van onze ervaren dansdocenten (voor deze leeftijd is gemiddelde concentratie van een kind max. 45 min) maar om jou wel 60 min. te laten trainen zullen wij 15 min. extra besteden aan bijv. creatieve oef. spelen, boekje of  bijv. ademhalingsoefeningen met het kind. Op deze manier kunt u dus zelf 60 min. trainen. Voor meer informatie over de kinderlessen van Evites ga naar onze danslessen!

Proeflesles doen? Dat kan altijd! Online proeflesformulier (vrijblijvend) 

Regulier Online formulier- Online inschrijfformulier reguliere les (bindend)

DAGEN EN TIJDEN

De lessen Modern-Jazz Dance   en NEO Ballet Training voor volwassenen zullen plaatsvinden op dinsdagavond, woensdag ochtend en woensdag avond.

Tijden:

Dinsdagavond:

19.30 – 20.30 (studio 1) Neo Ballet Training (studio 1 )

19.30 – 20.30 (studio 2) Modern-Jazz Dance  (studio 2)

Woensdag ochtend:

09.15 – 10.15  (studio 1) Modern-Jazz Dance  (eventueel +peuter dansles in studio 2 om 09.15-10.15)

10.30 – 11.30 (Studio 1) Neo Ballet Training  (eventueel +peuter dansles in studio 2 om  10.30-11.30)

Woensdagavond:

19.30 – 20.30 (studio 1) Neo Ballet Training (studio 1 )

 

Prijzen voor de 2e cursus SEIZOEN 3, bestaande uit 12 lessen (>Zie Seizoensrooster) bedragen:

1 les per week: 132 euro (11 euro per les)

2 lessen per week : 237 euro 10% korting  (9,90 euro per les)

1 volwassen + 1 peuter les: 208 euro 10% korting 11 euro volw. en 6.35 euro kind)

KLEDINGVOORSCHRIFTEN

Hijs jezelf in soepel zittende sportkleding dat goed aansluit (denk aan yogawear, leggings en sportbeha’s/tops). Je kunt het beste op blote voeten, sokken met profiel of dansschoenen dansen, die voorkomen dat je uitglijdt.

Goede danskleding kan je o.a. vinden bij Parrady quality Sport & Dancewear, maar natuurlijk ook in winkels als Dechatlon, H&M etc.

Parrady

Witte de withstraat 11A

3012BP Rotterdam

T: 010-4115666

 

Belangrijk is dat je jezelf fijn voelt in wat je aan hebt en dat je comfortabel en veilig kan bewegen zonder afgeleid te raken.

Overige afspraken

We hebben graag dat je op tijd in de les aanwezig bent, zorg daarom dat je 5 a 10 min. voor de les op locatie bent zodat u zich rustig kunt omkleden. Je kan 5/10 minuten voordat de les begint al de studio ingaan om je rustig op te warmen en de rest van de dag even achter je te laten. Dit zorgt voor een fijne rustige start voor iedereen. Wij mogen de buitendeur niet open laten staan dus indien je te laat bent bel even. 0647199564.

Evites is terug te vinden op de website van Dansmagazine!