PROEFLES

Evites Ballet & Dansschool organiseert regelmatig, onder andere voor de start van elk nieuw dansseizoen of aan het eind van het lopende seizoen, proeflessen voor nieuwe leerlingen. Deze lessen zijn ingedeeld naar leeftijd en stijl.

Afhankelijk van de leeftijdsgroep en de stijlvoorkeur kiest u voor een van de geplande proeflessen.

De ervaring leert ons dat het voor kinderen aangenaam is om de les uit te proberen alvorens bindend in te schrijven voor een van onze cursussen. Daarnaast is het prettig voor de ouders om de werkwijze van de dansschool te leren kennen.

Evites kiest er expliciet voor de proeflessen voor jonge kinderen (2-6 jaar) LOS van onze reguliere cursussen te laten plaatsvinden. Dat doen we om het focuspunt op het ontdekken en verkennen van de nieuwe danslesomgeving te leggen. Voor kinderen van 6 jaar en ouder kan er een proefles aangevraagd worden tijdens de reguliere lessen. Zie het proeflesformulier.

 

Indien u uw kind in wilt schrijven voor een vrijblijvende proefles, kan dat via het formulier aan de rechterkant. In het formulier kunt u voorkeur voor leeftijdsgroep en dansstijl verder aangeven.

 

Na de proefles kunt u uw kind meteen inschrijven voor het nieuwe seizoen (indien er natuurlijk plekken beschikbaar zijn voor de groep van uw voorkeur).

Wilt u uw kind inschrijven zonder proefles? Dan kan dat natuurlijk ook, al is deze inschrijving wel bindend voor het hele dansseizoen! Om in te schrijven, vult u het Online Formulier Reguliere lessen in (rechts) waarin u uw keuze voor leeftijdsgroep, lesdag en locatie kunt aangeven. Na het ontvangen van uw inschrijving, sturen wij u een bevestiging en een uitnodiging voor de start van het nieuwe dansseizoen.

 

Graag tot ziens bij Evites Ballet & Dansschool!

Proefles of inschrijven


Ook zo'n zin om te dansen? Schrijf je dan nu in of geef je op voor een vrijblijvende proefles.


Proefles aanvragen (vrijblijvend)Schrijf nu in! (bindend)