INSCHRIJVEN

INSCHRIJVING PROEFLES

Wilt u uw kind inschrijven voor een vrijblijvende proefles? Dat kan! U kunt hiervoor het formulier invullen voor de proeflessen aan de rechterkant of klik hier.

Nadat wij uw formulier goed ontvangen hebben, sturen wij u een bevestiging en een uitnodiging met alle informatie omtrent de aangevraagde proefles.

 

Na de proefles kunt u uw kind direct inschrijven voor het nieuwe seizoen. Data voor het nieuwe seizoen vind u in onze Agenda.

 

 

INSCHRIJVING REGULIERE LESSENREEKS

Wilt u uw kind direct inschrijven voor een reguliere cursus? Dat kan natuurlijk ook. Het inschrijfformulier voor de reguliere lessen vind u via de link aan de rechterkant of hier.

Nadat wij uw formulier goed ontvangen hebben, sturen wij u een bevestiging en een uitnodiging met alle informatie omtrent het nieuwe seizoen.

 

Heeft u nog andere vragen waarvan u het antwoord niet kan vinden op onze site? Stuur dan een email naar: info@evites.nl of administratie@evites.nl. Graag onder vermelding van naam en leeftijd kind, telefoonnummer en dag/tijdstip beschikbaarheid. Zo kunnen wij u snel en gericht een antwoord sturen op uw vraag.

 

Alvast bedankt en wellicht tot ziens!

Proefles of inschrijven


Ook zo'n zin om te dansen? Schrijf je dan nu in of geef je op voor een vrijblijvende proefles.


Proefles aanvragen (vrijblijvend)Schrijf nu in! (bindend)