Evites Summer Dance Week

Evites Summer Dance Week – Maandag 25 t/m Vrijdag 29 juli 2016

Van maandag 25 t/m vrijdag 29 juli organiseert Evites een intensieve week voor kinderen tussen 6 en 13 jaar oud, verdeelt in verschillende leeftijdsgroepen. Elke ochtend wachten ervaren dansdocenten hen op voor een dag vol dans, spel en andere creatieve activiteiten. Kinderen kunnen bij ons terecht voor opvang vanaf 8 uur. Om 9 uur starten de dans -en andere leuke workshops. In de namiddag sluiten we af rond 16 uur, maar Evites biedt u de mogelijkheid in te tekenen voor de avondopvang tot 18 uur.  Op woensdagnamiddag staat er een heuse verrassingsactiviteit voor alle groepen op het programma, gerelateerd aan het kampthema. Aan het eind van de Summer Week, op vrijdagmiddag, zijn alle ouders van harte welkom op de presentatie, waarin de kinderen u laten zien wat ze tijdens de dansworkshops hebben geleerd. Ook hun eigen gemaakt decor en attributen zijn dan te bewonderen!

Wilt u uw kind graag inschrijven voor deze fantastische Dance Week? Dat kan! Inschrijven kan vanaf 3 juni. Wees er snel bij, want de plaatsen zijn beperkt!

Wat? Evites Summer Dance Week

Wanneer? Maandag 25 tot Vrijdag 29 juli 2016 – elke dag van 9 tot 16 uur

(opvang mogelijk vanaf 8 uur en tot 18 uur)

Wie? Kinderen tussen 6 en 13  jaar oud (verdeelt in leeftijdsgroepen)

Waar? De Baan (Baan 74, Rotterdam – vlakbij metrohalte Leuvehaven en OBS Het landje)

Contributie? 250 euro per kind (incl. gezonde drankjes en voedzaam tienuurtje en vieruurtje)

Opvang mogelijk (o.v.) vanaf 8 uur en tot 18 uur. Hier gelden andere tarieven voor. Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op!