Trajecten

TALENTENPROGRAMMA (eerste lichting is gestart september 2015, tweede lichting januari 2017! ) Huidige leerlingen en evt. nieuwe leerlingen kunnen aanmelden via info@evites.nl t.a.v Eva. 

 

Evites biedt jonge ambitieuze leerlingen de kans zich toe te leggen op het vergroten van hun danstechniek en het uitbreiden van hun podiumervaring via het Evites Talentenprogramma.

 

Leerlingen stromen in na succesvol het voortraject van het talentenprogramma te hebben doorlopen.  Daarbij is hun eigen motivatie, inzet en doorzettingsvermogen van groter belang dan pure aanleg.

 

Omdat het Talentenprogramma maatwerk is zal de invulling van het Talentenprogramma ter zijner tijd worden gecommuniceerd naar de leerlingen en ouders zelf. U kunt hierbij wel rekening houden met een minimum van twee technieklessen klassiek en MIX dans per week.

 

Daarnaast zullen er diverse mogelijkheden voor podiumervaring worden gecreëerd door bijvoorbeeld deel te nemen aan voorstellingen en presentaties, ofwel in samenwerking met andere organisaties, ofwel in de jaarlijkse presentatie van Evites zelf.

 

Aanmelden voor het Talentenprogramma kan via het aanmeldingsformulier dat je ontvangt na het doorlopen van het voortraject.

Aanmelden via info@evites.nl

Evites Kids Dansschool is sinds kort begonnen met de voorselectie Evites Dansschool Talentenprogramma, waarin deelnemende kinderen (6-8 jaar en 9-14 jaar) minimaal twee keer per week Klassiek Ballet en MIX Dans krijgen aangeboden. Aanmelden voor dit voortraject is nu mogelijk!

 

Het voortraject is beschikbaar voor ieder kind vanaf 6 jaar. In het voortraject Talentenprogramma krijgen deelnemende leerlingen (6-18 jaar verdeeld naar leeftijd) minimaal twee keer per week klassiek ballet en MIX dans aangeboden. Naast technieklessen zullen ze in een verder stadium podiumervaring opdoen tijdens presentaties en uitvoeringen.

 

Het project “Talentenprogramma” staat nog in de startblokken, alle Evites leerlingen kunnen zich daarom hiervoor nog opgeven. Na dit dansjaar evalueren we de werking van dit nieuwe initiatief en zal er een selectie worden gemaakt voor het eigenlijke Talentenprogramma.

 

Hou je van dansen en wil je graag meer en intensiever trainen? Ben je gemotiveerd en heb je de wil en het doorzettingsvermogen om meer lessen te volgen? Vul dan zeker het aanmeldingsformulier in voor het voortraject Talentenprogramma op onze website!

Proefles of inschrijven


Ook zo'n zin om te dansen? Schrijf je dan nu in of geef je op voor een vrijblijvende proefles.


Proefles aanvragen (vrijblijvend)Schrijf nu in! (bindend)