MIX Dans

MIX DANS  6-9 JAAR (modern, jazz, ballet, show afhankelijk van het thema)

Weet je nog niet welke stijl je het leukste vindt of het meest bij jou past? In deze lessen maak je per blok kennis met een andere dansstijl.

Deze lessen zijn bedoeld voor kinderen van 6 t/m 9  jaar. Tijdens deze lessen werken de kinderen aan hun lichaamshouding, coördinatie, souplesse en gevoel voor muzikaliteit en ritme. Anders dan bij de kinderballetlessen, maken de kinderen hier, per blok van een aantal weken, kennis met klassiek ballet, moderne dans, jazzballet, musical- en showdans. In deze lessen wordt gewerkt aan de basistechnieken van al deze dansstijlen. Als de leerlingen dit traject hebben doorlopen, kunnen ze een lievelingsdansstijl kiezen waarin ze zich verder willen ontwikkelen.

 

MIX DANS 9+ jaar (MODERN, JAZZ, SHOW + evt. BALLET)

Ook kinderen en jongeren van 8 tot 21 jaar kunnen bij Evites Mix Dans volgen. Het uitgangspunt van de lessen blijft hetzelfde: de leerlingen krijgen per blok de basistechnieken van een bepaalde dansstijl mee. Dat kan klassiek ballet, jazzballet, moderne dans of showdans zijn. De groepen worden verdeeld op basis van leeftijd en zijn qua aanpak aangepast aan de doelgroep. Vaak wordt deze gedaan in combinatie met bijv. Pure Klassieke Balletlessen zodat je ook aan je klassieke ballettechniek kunt werken.

Proefles of inschrijven


Ook zo'n zin om te dansen? Schrijf je dan nu in of geef je op voor een vrijblijvende proefles.


Proefles aanvragen (vrijblijvend)Schrijf nu in! (bindend)