Danslessen

Reguliere lessen, trajecten en workshops:

 

Kinderen en jongeren tussen 2 en 21 jaar kunnen bij onze dansschool terecht voor danslessen in verschillende stijlen en waar nodig op maat van elke leerling. Ook volwassenen en ouderen vanaf 21 jaar, kunnen bij ons terecht voor verschillende cursussen en workshops.

 

Voor de leeftijdsgroepen 2,5 tot 4 jaar en 4 tot 6 jaar kan bij Evites peuterdans en kleuterdans gevolgd worden. Hierin staat het ontdekken van de wondere wereld van het dansen op een speelse manier centraal.

 

Vanaf zes jaar kan gekozen worden voor lessen kinderballet waarin de basisprincipes van het klassieke ballet als een correcte houding, souplesse, techniek en muzikaliteit aan de orde komen. Naast klassiek ballet wordt er ook MIX Dansles aangeboden voor kinderen vanaf 6 jaar. Per blok van een aantal weken kan er kennis gemaakt worden met een nieuwe dansstijl als klassiek ballet, moderne dans, jazzballet en showdans. In deze lessen wordt aandacht besteed aan de basistechnieken van al deze dansstijlen.

 

Voor de oudere kinderen vanaf 8 jaar worden er bij Evites lessen klassiek ballet volgens de Vaganova methode gegeven. Deze lessen zijn gericht op het verkrijgen van lichaamscontrole, uitstraling, elegantie en lenigheid. De leerlingen leren er de passen uit het klassieke balletrepertoire. Zij vormen een onmisbare basis voor andere dansstijlen. Daarnaast kunnen zij ook de MIX dansles volgen, die gericht is op het leren kennen van de dansstijlen klassiek ballet, moderne dans, jazzballet, showdans.

 

Voor meer informatie over de verschillende lessen klik op een van de onderstaande links!

Peuterdans

Peuterdans is een introductie tot de wondere wereld van dans voor kinderen vanaf 2 en 2,5 jaar oud.

Meer informatie

Kleuterdans

De kleuterdansles staat open voor kinderen van 4 tot 6 jaar.

Meer informatie

Klassiek ballet

In de lessen kinderballet maken kinderen kennis met de basisprincipes van het klassiek ballet.

Meer informatie

Mix dans

Leer hier de basis van verschillende stijlen als ballet, jazzballet, moderne dans, show kennen!

Meer informatie

Trajecten

Evites geeft jonge ambitieuze leerlingen de kans zich toe te leggen op het vergroten van hun danstechniek in speciaal op maat ontwikkelde trajecten!

Meer informatie

Workshops

Ben je op zoek naar een workshop? Evites organiseert regelmatig interessante workshops en Summer Courses voor jong en oud!

Meer informatie