Eva (Danseres, Dansdocente, Oprichtster-Artistiek & Zakelijk Leider, Psycholoog)

Eva (Danseres, Dansdocente, Oprichtster-Artistiek & Zakelijk Leider, Psycholoog)

Eva (oprichtster – artistiek & zakelijk leider) danseres, danseres, dansdocente, danstherapeute , MSc. Psycholoog (Erasmus Universiteit) en moeder van 2 kinderen Zoë en Natalia heeft sinds haar jonge jaren een grote passie voor dans en beweging. Geboren in Polen, trok Eva er naar de Nationale Balletschool, waar ze een gedegen opleiding kreeg in klassiek ballet en moderne dans. Tijdens haar opleiding kreeg ze regelmatig de kans om op nationale en internationale podia te schitteren.  Zo danste ze in verschillende klassieke en moderne producties in Polen, Portugal, Denemarken en Duitsland. In Portugal, Polen en Duitsland danste ze in de mooiste stukken van het klassieke repertoire die werden getoond aan kinderen en volwassenen in Europa. In Polen danste ze en was tijdelijk verbonden aan Teatr Polski w Szczecinie- Opera na Zamku. Later vond Eva de weg naar Nederland en danste ze er bij verschillende dansgezelschappen.

 

Tevens bleef ze geboeid door vele verschillende vormen van dans en beweging en experimenteerde ze met dansstijlen als jazz, moderne dans, salsa en Argentijnse tango.

 

Daarnaast wilde Eva zich ook op andere vlakken bijscholen en startte ze een opleiding psychologie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.  Een aantal jaren werkte ze als psychologe, trainer en consultant, alvorens ze in 2011 haar twee grote passies wist te verenigen in een ambitieus project: het oprichten van haar eigen dansschool, gericht op het stimuleren van de ontwikkeling van kinderen, jongeren en later volwassenen. Vandaag is Evites een jonge, dynamische dansschool die de Rotterdamse amateurdansscene kleurt.

 

Kinderen en jongeren kunnen hier terecht voor danslessen in verschillende stijlen en op maat van elke leerling!

QUALIFICATION: